Logo
 
 
Login | Print
 

Generel Info til nye og gamle th. herrer sæson 2022

14-03-2022

Velkommen til torsdagsherrernes sæson 2022.
Dette lille skrift er generel information til nye og gamle torsdagsherrer

Du er registreret i torsdagsherrernes database, og du kan se dit navn på medlemslisten, når din betaling er registreret af vores kasserer.

Nye medlemmer indbetaler kr. 400.- på konto: Reg.nr. 9354 Kontonr. 0000515793 og spiller gratis med i april måned.
Gamle medlemmer betaler kr. 500.- på konto: Reg.nr. 9354 Kontonr. 0000515793

Rækkeinddeling:
Torsdagsherrerne spilles i 3 rækker opdelt efter hcp., med nogenlunde lige mange i hver række.
Disse 3 rækker bliver først inddelt, efter vi har spillet 3 torsdage, da der er mange der først bliver tilmeldt i sidste øjeblik. På denne måde sikre vi os, at der er ca. samme antal i alle rækker.

Tider:
Med hensyn til at spille, må du gå ud hele torsdagen, men der er reserveret tider til torsdagsherrerne normalt fra kl. 09.00 til 09.30 og igen fra kl. 14.00 til 17.00.
Du kan melde dig på en af boldene, eller du kan gå med nogen du kender, de skal blot være medlemmer af torsdagsherrerne, da du skal have en torsdagsherre som markør.

Scorekort

Scorekort skal altid udfyldes læseligt og korrekt, ellers bliver man diskvalificeret. Et korrekt udfyldt scorekort indeholder navn, medl.nr., Hcp, SPH, matchform, dato, række og hvilket tee der spilles fra, resultat (point/slag) og underskrift fra markør og spiller. Husk også nærmest flaget samt evt. drømmerunde
Når du er færdig med at spille, afleveres kortet i postkassen, der er lige indenfor døren til klubhuset.
Der står Tirsdagsdamer/Torsdagsherrer på postkassen.

Ca. 3 dage efter matchen, kan du på torsdagsherrernes hjemmeside, se hvilket nummer du er blevet i din række, og der er præmier til de 3 bedste i hver række i rækkerne A-B-C.
Dog ikke de første 3 torsdage, da rækkerne ikke er inddelt på dette tidspunkt.

Der er præmie til den spiller, der kommer nærmest flaget på alle par 3 huller og til den spiller der kommer tættest flaget i 2. slag på hul 9 og hul 12.

Hvis du ikke kender nogen at spille med, så skriv til mig grunbaum@mail.dk og fortæl hvornår du regner med at gå ud, så finder jeg nogen du kan spille med.
Som du måske har set på vores hjemmeside www.torsdagsherrerne.dk er der flere konkurrencer, så som drømmerunde og den gennemgående turnering.

Drømmerunden foregår på følgende måde: Eks. du laver en par på hul 1, og er sikker på, at det kan du ikke gøre bedre, så sætter du en ring om scoren på dit scorekort og skriver DR, herefter bliver dette registreret på hjemmesiden under drømmerunden udfor dit navn. Men du skal være obs. på, at når du først har taget et hul på drømmerunden kan dette ikke ændres senere på sæsonen. Du bestemmer selv hvor mange huller du vil skrive på drømmerunden hver gang. De 4 bedste drømmerunder i hver række, præmieres ved afslutningen af sæsonen.

Gennemgående turnering

Gennemgående turnering spilles over 25 runder, hvoraf de 16 bedste runder er tællende. Pointsystemet er således, at en 1.plads giver 12 point, 2.plads giver 11 point, 3.plads giver 10 point. Herefter 9,8,7, 6, 5, 4, 3 og 2. Man får 1 point for blot at gennemføre og aflevere scorekort. Masters og The Open giver flere point (17, 16, 15... etc.). Man får et D, hvis man bliver disket.
Når det samlede resultat i den gennemgående skal gøres op, er systemet således:
• Summen af de 16 bedste runder,
• + 1 point pr. match man har deltaget i udover de 16 bedste.
Denne regneform, for at belønne standhaftighed og loyal deltagelse.

De 4 bedste i den gennemgående i hver række, præmieres ved sæsonafslutningen.

Den 21.04 har vi gunstart kl 16.00 med efterfølgende spisning og præmieoverrækkelse.

Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Ps. Du vil modtage en venneanmodning i Golfbox fra Mariann Grünbaum. Venneanmodningen skal bruges til opdatering af hcp. og matchsresultater. Da det er Mariann der ordner det administrative for torsdagsherrrerne
Du behøver ikke at accepterer denne venneanmodning.

Husk
Torsdag d. 31.03 spiller vi kun 9 huller. Du må gerne spille 18 huller, men det er kun forni der tæller.

Endnu engang velkommen i torsdagsherrerne og god sæson til alle.

PBV Peter Grünbaum